Fontein Ontruimingen

Woningontruiming in Den Haag? Kies voor Fontein Ontruimingen

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Vraag in 3 stappen een prijsindicatie aan:

 1. Neem contact op via telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan de pagina.
 1. Stuur ons foto’s van de woning.
 1. Ontvang binnen 24 uur een indicatie via e-mail.

Liever een gespecificeerde offerte aanvragen? 

 1. Neem contact op via telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan de pagina.
 1. We plannen een opname afspraak ter plaatse in.
 1. Ontvang binnen 5 werkdagen een prijsopgave per e-mail.

Huisontruiming Den Haag: service van A tot Z

Voor het ontruimen van huizen in Den Haag biedt Fontein Ontruimingen een volledige service. Bij een opname ter plaatse inventariseren wij vrijblijvend: 

 • Hoeveel werk is het om de woning leeg te maken?
 • Zijn er aanvullende wensen van een makelaar of verhuurder? 
 • Is de inboedel nog bruikbaar en/of verkoopbaar?
 • Wat zijn de kosten voor de ontruiming?
 • Wat is de opbrengst van de inboedel?
 • Wat voor en hoeveel afval komt er bij de woningontruiming vrij?

Ons team van experts benadert elke ontruiming met maximale zorg en aandacht. De huisontruiming in Den Haag gebeurt dan ook altijd in goed overleg met u. Wij behandelen uw inboedel met respect en werken nauwkeurig volgens uw specifieke wensen. Vertel ons uw vereisten en ontvang een vrijblijvende offerte.

Ontruimen van a tot z
Ook in het geval van een vervuilde woning bent u bij ons aan het juiste adres. Ons professionele team zorgt voor een grondige woningontruiming en schoonmaak van de gehele woning. Met Fontein Ontruimingen kiest u voor een zorgeloze ervaring, waarbij uw huis perfect voldoet aan al uw verwachtingen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij sorteren inboedels op bruikbaarheid. Zo veel mogelijk spullen krijgen een nieuw leven. Het onbruikbare gedeelte verwerken wij volgens wet en regelgeving op het gebied van afvoeren van afval.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Door onze ervaring weten wij dat geen woningontruiming hetzelfde is. We hebben verstand van het opleveren van huurwoningen in Den Haag, weten wat slim is bij het verkoopklaar opleveren en hoe een ontruiming zo efficiënt en voordelig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. We bieden een heldere en gespecificeerde opbouw van de prijsopgave, inzage in het proces van uitvoering en verrekening van opbrengsten uit de inboedel. Ons team is bovendien in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een woning laten ontruimen in Den Haag en omstreken

Bij Fontein Ontruimingen kunnen wij uw woning leeghalen, inboedel ontruimen en desgewenst uw inboedel opkopen. Wij bieden onze diensten voor woningontruimingen aan in Den Haag en omstreken. Ons doel is het garanderen van een soepele, efficiënte en professionele woningontruiming in en rond Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het doeltreffend en respectvol afhandelen van woningontruimingen, waarbij we altijd uw eigendommen met de grootste zorg behandelen. 

Hoewel onze meeste opdrachten zich concentreren in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, zijn wij ook beschikbaar in andere regio’s. Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke woningontruiming, zowel in Den Haag als daarbuiten, met professionaliteit wordt uitgevoerd. Kies Fontein Ontruimingen voor betrouwbaarheid en kwaliteit gedurende iedere fase van het ontruimingsproces.

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Huis ontruimen na een overlijden in Den Haag

Het leegmaken van een huis na het overlijden van een dierbare kan zeer emotioneel zijn. In deze moeilijke tijd bieden wij een service waarbij respect voorop staat. Wij ontzorgen nabestaanden in Den Haag bij het leeghalen en ontruimen van het huis, waarbij we rekening houden met ieders persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de huisontruiming.

Omdat iedere situatie anders is, verzorgen we altijd een aanpak op maat. We nemen de tijd om uw unieke wensen te begrijpen. Van het bewaren van bepaalde persoonlijke items tot het doneren van spullen aan liefdadigheidsinstellingen of het opkopen van de inboedel. Ons doel is om de woningontruiming met uiterste zorgvuldigheid en aandacht voor uw wensen uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Onze experts zijn bedreven in het respectvol ontruimen en leeghalen van woningen in Den Haag na een overlijden. We staan klaar om deze last van uw schouders te nemen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies en het koesteren van waardevolle herinneringen. Kiezen voor Fontein Ontruimingen betekent kiezen voor een empathische en respectvolle benadering bij het ontruimen van een huis in Den Haag.

Woningontruiming Den Haag: Efficiënt en met zorg

Fontein Ontruimingen is uw betrouwbare keuze voor woningontruiming in Den Haag. Wij begrijpen dat elke woningontruiming een andere aanpak vereist. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor iedereen die gaat verhuizen of zijn huis wil laten ontruimen.

Van een inboedel opruimen tot een volledige woning ontruimen, ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw verhuizing of ontruiming efficiënt en zorgvuldig verloopt. Wij behandelen uw eigendommen met respect en zorg, zodat u zich kunt focussen op de zaken die er echt toe doen.

Woning ontruiming

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Bij Fontein Ontruimingen gaat duurzaamheid hand in hand met elke woningontruiming die we uitvoeren in en rond Den Haag. We doen meer dan alleen een huis leeghalen; we zetten ons in voor het milieu door alle materialen zorgvuldig te scheiden en verantwoord af te voeren. Dit doen we in samenwerking met onder andere onze partners Renewi en Wecycle.

Bij het ontruimen van een woning verwerken we diverse soorten afval, waaronder:

 • Grof huishoudelijk afval 
 • Elektronisch afval 
 • Matrasverwerking
 • Klein chemisch afval 
 • Overige afvalstromen, waaronder metalen en tuinafval

Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe hoe ons slim en duurzaam afvalbeheer tijdens een woningontruiming in de praktijk uitpakt.

Nieuwe bestemming voor waardevolle spullen

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. Tijdens een woningontruiming selecteren we zorgvuldig items die nog waarde hebben. Deze voorwerpen krijgen een nieuwe bestemming via onze Kringloop Vintage & More in Leiden. Als wij uw spullen overnemen, kan de waarde in mindering gebracht worden op de offerte. Verder bieden we opslagmogelijkheden voor items die u wilt bewaren voor toekomstig gebruik.

Jona fontein ontruimingen

Vraag direct een prijsindicatie of uitgebreide offerte aan

Bij Fontein Ontruimingen begrijpen wij het belang van duidelijkheid en gemak bij woningontruiming in Den Haag. Wij streven ernaar om het proces van het leegmaken van uw woning zo eenvoudig en zorgvuldig mogelijk te maken, zonder verrassingen achteraf.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan deze pagina. Stuur ons foto’s van uw woning en binnen 24 uur ontvangt u een prijsindicatie per e-mail.

Als u liever een gedetailleerde offerte wilt, kunt u op dezelfde manieren contact met ons opnemen. Wij plannen dan een afspraak ter plaatse in voor een grondige inspectie. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een uitgebreide offerte in uw inbox.

Wij beoordelen de woningontruiming op verschillende aspecten, waarbij de volgende punten in de prijsopgave zijn verwerkt:

 • Kosten van de ontruiming (arbeid en benodigde materialen)
 • Schoonmaakkosten (arbeid en benodigde schoonmaakmaterialen)
 • Afvalkosten

Huisontruimingen in Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een huisontruiming in Den Haag? Fontein Ontruimingen staat voor u klaar. Vertrouw op onze expertise voor een snelle, discrete en vakkundige uitvoering van uw ontruiming. Wij nemen deze emotioneel zware en ingrijpende taak graag van u over en kunnen uw woning schoon en leefbaar opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op en kies voor de zekerheid en kwaliteit van Fontein Ontruimingen voor al uw ontruimingsprojecten.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven