Fontein Ontruimingen

Voor uw woningontruiming in Den Haag.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Als wij uw huis mogen ontruimen...

Een woningontruiming is een uitvoerige klus. Zo beginnen wij met het inpakken van de allerkleinste spulletjes, maar eindigt deze grote klus bij het loshalen van bijvoorbeeld grote stroken tapijt of behang. Of wij nou kleine of grote spullen moeten verplaatsen, wij gaan er netjes en zorgvuldig mee om. Laat ons alvorens de woningontruiming in Den Haag weten wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een heldere en vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan komen wij graag uw huis ontruimen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Den Haag en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een respectvolle ontruiming na een overlijden in Den Haag

Een huis ontruimen na een overlijden kan zeer emotioneel zijn. Kies er daarom voor deze woningontruiming uit te besteden aan onze vakmensen. Wij ontzorgen u tijdens de ontruiming na een overlijden volledig. Onze aanpak is respectvol, discreet en zorgvuldig. Vertel ons wat uw wensen zij aangaande bijvoorbeeld de inboedel. Dan houden wij daar in Den Haag rekening mee tijdens de ontruiming na een overlijden. Wij kunnen spoedig het huis ontruimen. Maak nu een afspraak met ons via onderstaande contactgegevens.

Onze werkzaamheden tijdens een winkelontruiming

Heeft u een (winkel)pand aan het Spui, de Grote Markt of in de Passage? Of bezit u een een pand op het bedrijventerrein Haaglanden, De Brinckhorst of Kerketuinen?  Schakel ons in voor een bedrijfspandontruiming als een winkel, kantoor of magazijn ontruimd moet worden. Wij kunnen een kantoorinventaris netjes verplaatsen en een inboedel vakkundig verwijderen. Resterende, onbruikbare goederen brengen we zelf naderhand naar een afvalverwerkingsbedrijf. Wilt u dat uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd wordt? Laat ons de winkelontruiming dan verzorgen. Wij herstellen panden zelfs volledig eigenhandig in de originele staat. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden tijdens een bedrijfspandontruiming? Geef aan ons door wat er zoal moet gebeuren tijdens de winkelontruiming.

Wij realiseren uw woningontruiming in Den Haag

Uw professionele partner voor een winkelontruiming, bedrijfspandontruiming, woningontruiming of ontruiming na een overlijden in Den Haag is Fontein Ontruimingen. Maak een afspraak met ons via 071-5804749, info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Als wij een huis ontruimen in Den Haag, dan doen wij dit snel, discreet en vakkundig.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven