Fontein Ontruimingen

Ontruiming huurwoning.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Huurwoning ontruimen van A tot Z.

Een woningontruiming houdt niet op na het verwijderen van enkele meubelstukken. Wij verzorgen deze dienst van A tot Z. Van het inpakken van kleine snuisterijtjes tot het lostrekken van laminaat. Al deze afzonderlijke taken volbrengen wij met evenveel aandacht, focus en zorg. Wij gaan netjes met uw inboedel om en volbrengen onze werkzaamheden precies volgens uw wensen. Laat ons weten wat uw wensen aangaande de woningontruiming in Leiden zijn. Wij sturen u graag een vrijblijvende, scherpe offerte toe. Gaat u ermee akkoord, dan komen wij spoedig bij u langs om uw huis te ontruimen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Vooraf aan de huurwoning ontruiming.

Wanneer iemand een huurwoning verlaat, dient eerst de huur te worden opgezegd. Vaak wordt verwacht dat dit schriftelijk geschiedt. De verhuurder stuurt een bevestiging van opzegging, en in de meeste gevallen ook een aankondiging voor een afspraak voor een voorinspectie. Bij een voorinspectie controleert de verhuurder de woning op de staat, gebreken en eventuele gemaakte aanpassingen. Er wordt duidelijk gemaakt wat er dient te gebeuren voordat de sleuteloverdracht plaats kan vinden,  vaak wordt dit op schrift gesteld. Indien gewenst kan Fontein aanwezig zijn bij deze afspraak, zodat mogelijke onduidelijkheden kunnen worden uitgesloten.

Tijdens deze vrijblijvende afspraak met Fontein, worden de werkzaamheden naadloos afgestemd op de eisen van de verhuurder. Er wordt besproken op welke data de werkzaamheden zouden kunnen worden uitgevoerd, rekening houdend met het feit dat de opdrachtgever vaak eerst nog persoonlijke spullen uit de woning kan verwijderen. Daarnaast wordt besproken wat er met de overgebleven inboedel gedaan wordt, zijn er spullen bij die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden, dan kan Fontein daar invulling aan geven. Ook kan Fontein eventuele waardevolle inboedel opkopen, dit wordt mindering gebracht op de geraamde kosten. Er wordt een heldere, schriftelijke offerte opgemaakt waarin alle besproken zaken worden vermeld, zodat de klant dit met andere belanghebbenden kan bespreken.

Tijdens de ontruiming van de huurwoning.

Wanneer er tot uitvoering wordt overgegaan verschijnt het team van Fontein op de afgesproken datum om met de werkzaamheden van start te gaan. De inboedel wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming , kleingoed wordt ingepakt, indien nodig worden lampen verwijderd en gordijnen afgehaald. Aangetroffen spullen van persoonlijke waarde voor de bewoner worden apart gelegd en aan de opdrachtgever overhandigd of opgestuurd. De bruikbare spullen worden ondergebracht bij een instelling die dit een tweede leven gunt. Dit is voor kleding en huishoudelijk textiel bijvoorbeeld het Leger des Heils, meubels naar een kringloopwinkel en oude mobiele telefoons zijn voor stichting CliniClowns.

Wanneer alle bruikbare goederen zijn verwijderd worden indien nodig de gordijnrails verwijderd, lichtpunten voorzien van kroonstenen, vloerbedekking, zeil of laminaat verwijderd en gaten in muren en plafonds worden gedicht. De keuken en het sanitair worden indien gewenst gereinigd en de kelderbox of schuur worden bezemschoon opgeleverd. De hele woning wordt nagelopen, achtergebleven spinrag of stofrandjes worden weggehaald ter voorbereiding op een probleemloze oplevering, waar wij garant voor staan!

Na de woningontruiming

Als alle werkzaamheden in de woning zijn afgerond worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Fontein werkt uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven, het vrijgekomen afval wordt gesorteerd waardoor de hoeveelheid restafval sterk gereduceerd wordt.

Indien gewenst, kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever in de woning worden gemaakt. Omdat Fontein garant staat voor een correcte oplevering kan ook de eindinspectie met de verhuurder worden verzorgd, of door Fontein worden bijgewoond. De meterstanden worden bij de eindinspectie genoteerd en de sleutels worden ingeleverd. Bij afwezigheid van de opdrachtgever wordt het eindinspectierapport per post, samen met eventuele persoonlijke spullen of documenten uit de woning, opgestuurd. Naast de praktische diensten biedt Fontein ook graag hulp bij de administratieve afwikkeling omtrent de huurwoning.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven