Fontein Ontruimingen

Uw persoonlijk betrokken en duurzame specialist bij het vakkundig ontruimen van een huurwoning een koopwoning een seniorenwoning een appartement .

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Fontein ontruimt en ontzorgt.

Wij adviseren op maat en hebben altijd een passende oplossing voor de ontruiming van uw woning. Bijvoorbeeld na verhuizing, emigratie, overlijden of bij een onleefbare situatie biedt Fontein dé uitkomst voor uw woningontruiming en bijbehorende smetteloze oplevering.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein is úw partner in woningontruiming.

Door onze jarenlange ervaring met huis ontruimingen en het leegruimen, de schoonmaak en de oplevering van woningen, kunnen wij u goed advies geven. Voor een probleemloze oplevering met de verhuurder of nieuwe eigenaar kunnen wij in een vroeg stadium al met u meedenken. Vaak zijn deze zaken ook in een huur- of koopovereenkomst vermeld of heeft een makelaar bijvoorbeeld tips gegeven ter bevordering van de verkoop. Fontein stemt de werkzaamheden naadloos op deze wensen af, in een heldere, vrijblijvende offerte met overzichtelijke kosten. Er kan eventueel een gefaseerde uitvoering worden afgesproken, voor zaken die na de verkoop kunnen worden uitgevoerd. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden? Dan kan Fontein daar invulling aan geven. Ook is het mogelijk om eventuele waardevolle spullen in te kopen. Dit wordt in mindering gebracht op de geraamde kosten. Alle besproken zaken worden schriftelijk voorgelegd, zodat u dit met andere belanghebbenden kunt bespreken. Een woning ontruimen doet u met Fontein Ontruimingen.

Fontein ontruimt.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven