Fontein Ontruimingen

Ontruiming na overlijden.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Huis leeghalen na overlijden een onverwachte taak

Wilt u uw huis leeghalen na overlijden? Wij staan voor u klaar. Het leeghalen van een huis na overlijden komt helaas meestal op een onverwacht moment als extra taak. Wij begrijpen dat het lastig is als u net een dierbare heeft verloren om het leeghalen van een woning na overlijden op te pakken. U heeft al veel aan uw hoofd en het leeghalen van een huis is meestal ook niet even gebeurd. Vaak zit er ook nog tijdsdruk op bij het leeghalen van een huis na overlijden. Wij kunnen van betekenis zijn bij een huis leeghalen na overlijden en hebben de nodige ervaring hiermee. Wij ontzorgen u graag en gaan hier op een discrete en respectvolle manier mee om en houden rekening met uw specifieke wensen.

Fontein ontzorgt, ook in moeilijke tijden.

Zoekt u hulp bij het ontruimen van een woning na het overlijden van uw geliefde, ouders of kennis? Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het vakkundig en duurzaam leeghalen en ontruimen van uw huis, bij zowel uw huurwoning, een koopwoning of appartement. Door onze jarenlange ervaring in woningontruiming en oplevering heeft u hier dan ook geen omkijken naar. Zorgeloos uw woning laten ontruimen doet u met
Fontein Ontruimingen!

Kosten huis leeghalen na overlijden

De exacte kosten voor het leeghalen van een woning na overlijden hangt af van diverse factoren, zoals de grootte van het huis, de hoeveelheid spullen, de hoeveelheid af te voeren afval en uw specifieke wensen of die van een eventuele verhuurder/makelaar. Zijn er bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden nodig? U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende bezichtiging en het bespreken van uw wensen, zodat wij de exacte kosten kunnen bepalen voor het huis leeghalen na overlijden. Zonder verrassingen achteraf.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken.

Fontein ontruimt respectvol.

Na een overlijden moet er soms meer gebeuren dan enkel een huis leeghalen. Bij het ontruimen van een huurwoning bijvoorbeeld, kunt u ons vragen de woning schoon achter te laten. Moet de woning na de ontruiming weer in de originele staat opgeleverd worden? Daarvoor kunt u onze vakmensen inschakelen. Ook met het opkopen of afvoeren van (gedeeltelijke) inboedels hebben wij zeer veel ervaring en bieden wij u legio mogelijkheden. Zo heeft u met Fontein een complete partner in de arm genomen voor een woningontruiming na een overlijden. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Fontein ontzorgt.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven