Fontein Ontruimingen

Huis leeghalen na overlijden met Fontein

schoonmaak en ontruiming

Waarmee kunnen wij helpen?

  Add a header to begin generating the table of contents

  Milieuvriendelijk en duurzaam

  Vakkundig en zorgvuldig

  Integer en transparant

  Na het overlijden huis leeghalen op een discrete manier

  Is er een dierbare of iemand uit uw kennissenkring overleden en wilt u het huis leeghalen na overlijden? Het leeghalen van een huis na overlijden komt meestal ongelegen uit. Wij begrijpen dat het lastig voor u is om een woning te ontruimen na overlijden van een familielid of vriend. U heeft waarschijnlijk al veel aan uw hoofd en het leeghalen van een huis na overlijden is een tijdrovende en emotionele klus. Daarnaast is er bij het ontruimen van een woning na overlijden vaak sprake van tijdsdruk.

  Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het leeghalen van een huis na overlijden. Wij  ontzorgen u volledig met het vakkundig en duurzaam leeghalen van het huis van de overledene. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en zorgen wij ervoor dat het leeghalen van het huis na overlijden op een discrete manier verloopt. Lees meer over de werkwijze van Fontein Ontruimingen.

  Hoe werkt het leeghalen van een huis na overlijden?

  Het verlies van uw ouders of dierbare vriend bezorgt u soms extra zorgen. Naast het regelen van bijvoorbeeld de uitvaart en administratieve zaken, moet u de woning van de overledene ontruimen. Fontein heeft jarenlange ervaring in het leeghalen van een huis na overlijden en het opleveren van woningen. De werkzaamheden worden voorafgaand met u afgestemd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U heeft geen omkijken naar het ontruimen en opleveren van het huis. 

  Heeft u specifieke wensen of u wilt er zeker van zijn dat bepaalde bezittingen een mooi tweede leven krijgen? Bij Fontein hebben wij oog voor duurzaamheid en geven we de bezittingen van de overledene een tweede kans via onze kringloopwinkel. Is het interieur in een dusdanige staat hergebruik eigenlijk niet meer mogelijk is? Dan zorgen wij ervoor dat het op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled. Met onze samenwerkende partner Renewi zorgen we voor een duurzame afvalverwerking. 

  Weet u niet zeker waar te beginnen? Laat ons u helpen.

  Stuur gemakkelijk een whatsapp bericht of bel ons als u meteen antwoorden wilt.

  Verhuiswagen uitruimen

  Kosten ontruimen woning na overlijden

  Heeft u deskundige hulp nodig bij het huis leeghalen bij overlijden en wilt u weten wat de kosten voor het ontruimen van een woning na overlijden zijn? 

  Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de omvang van het huis, de schoonmaakkosten en de hoeveelheid afval die moet worden afgevoerd, bepalend voor het uiteindelijke kostenplaatje. Daarnaast hangen de kosten van woningontruiming bij overlijden af van uw specifieke wensen en die van de eventuele verhuurder of makelaar. Indien er herstelwerkzaamheden nodig zijn en de huidige vloerbedekking verwijderd moet worden, is dit eveneens van invloed op de kosten voor woningontruiming na overlijden. 

  Wilt u weten wat de exacte kosten voor woningontruiming na overlijden zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wij plannen een vrijblijvende bezichtiging in en bespreken vervolgens uw wensen. U weet waar u aan toe bent en u heeft geen verrassingen achteraf. Voor een concreet beeld vraagt u een vrijblijvende offerte aan bij Fontein.  

  Laat u ontzorgen door Fontein Ontruimingen

  Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail, telefoon, WhatsApp of via onderstaande button. 

  Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor het ontruimen van een woning bij het overlijden van een dierbare. Fontein ontruimt, verhuist en ontzorgt in veel verschillende regio’s. Ontdek hier ons werkgebied of contacteer ons en vraag naar de mogelijkheden om ons in te schakelen. Bent u opzoek naar een bedrijfsontruiming? Ook hierin kunnen we uw bedrijf ontzorgen.

  Kies voor professionele en duurzame oplossingen bij Fontein-ontruiming voor uw woningontruiming, bedrijfsontruiming, verhuizing of oplevering.

  Stuur gemakkelijk een whatsapp bericht of bel ons als u meteen antwoorden wilt.

  Verhuiswagen uitruimen

  Klantverhalen.

  Veelgestelde vragen

  Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

  Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

  Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

  Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

  In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

  Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

  Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

  In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

  In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

  Scroll naar boven