Fontein Ontruimingen

Ontruiming koopwoning.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Koopwoning ontruimen van A tot Z.

Een woningontruiming houdt niet op na het verwijderen van enkele meubelstukken. Wij verzorgen deze dienst van A tot Z. Van het inpakken van kleine snuisterijtjes tot het lostrekken van laminaat. Al deze afzonderlijke taken volbrengen wij met evenveel aandacht, focus en zorg. Wij gaan netjes met uw inboedel om en volbrengen onze werkzaamheden precies volgens uw wensen. Laat ons weten wat uw wensen aangaande de woningontruiming in Leiden zijn. Wij sturen u graag een vrijblijvende, scherpe offerte toe. Gaat u ermee akkoord, dan komen wij spoedig bij u langs om uw huis te ontruimen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Vooraf aan de woningontruiming.

Wanneer een woning wordt verkocht komt het vaak de aantrekkelijkheid van de woning ten goede wanneer de verkoper het huis alvast laat leegruimen. Indien al een nieuwe eigenaar is gevonden moet de woning vaak leeg en bezemschoon worden opgeleverd. Tijdens een vrijblijvende afspraak in de woning worden de te verrichten werkzaamheden besproken. Alvast de zolder en de schuur leegruimen en overtollige huisraad verwijderen, of misschien kan een gedeelte van de meubels worden afgevoerd en in bepaalde ruimten de vloerbedekking worden verwijderd?

Door onze ervaring met verkoopklaar maken van woningen, kan Fontein adviseren ten aanzien van de verkoopbevordering. Op de pagina ontzorgen staat welke extra diensten Fontein kan verrichten in de woning. Vaak zijn deze zaken ook in de koopovereenkomst vermeld of heeft de makelaar tips gegeven ter bevordering van de verkoop. Fontein stemt de werkzaamheden naadloos op deze wensen af, in een heldere schriftelijke offerte. Er kan eventueel een afsplitsing worden gemaakt in de uitvoering, voor zaken die na de verkoop worden uitgevoerd. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden? Dan kan Fontein daar invulling aan geven. Ook kan Fontein eventuele waardevolle inboedel inkopen, dit wordt in mindering gebracht op de geraamde kosten. Alle besproken zaken worden schriftelijk voorgelegd, zodat de klant dit met andere belanghebbenden kan bespreken.

Tijdens de ontruiming van de koopwoning.

Wanneer er tot uitvoering wordt overgegaan, verschijnt het team van Fontein op de afgesproken datum om met de werkzaamheden van start te gaan. De inboedel wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming , kleingoed wordt ingepakt, indien nodig worden hanglampen verwijderd en kroonstenen geplaatst. Aangetroffen spullen van persoonlijke waarde voor de bewoner, worden apart gelegd en aan de opdrachtgever overhandigd of opgestuurd. De bruikbare spullen worden geschonken aan een instelling die dit een tweede leven gunt. Dit is voor kleding en huishoudelijk textiel het Leger des Heils, meubels gaan naar een kringloopwinkel en oude mobiele telefoons zijn voor stichting CliniClowns.

Wanneer alle bruikbare goederen zijn verwijderd wordt indien gewenst vloerbedekking, schrotenplafonds of andere zaken verwijderd om de verkoop te bevorderen. Ook gaten in muren en plafonds kunnen worden gedicht, het sanitair en de keuken kunnen worden gereinigd, eventueel kan er schilderwerk worden verricht om ruimtes een verfrissend aanblik te geven. Lees meer over de extra diensten in en om de woning op de pagina ontzorgen. De hele woning wordt nagelopen, achtergebleven spinrag of stofrandjes worden weggehaald voor een fris ogende koopwoning, of probleemloze overdracht met de nieuwe eigenaar.

Na de woningontruiming

Als alle werkzaamheden in het huis zijn afgerond worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Fontein werkt uitsluitend met gerenomeerde afvalverwerkingsbedrijven, waarbij de overgebleven goederen zodanig worden gesorteerd met een kleine hoeveelheid restafval als resultaat.

Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of makelaar in de woning worden gemaakt. Wanneer een woning langer te koop staat, kan er altijd contact met Fontein worden opgenomen om de woning of bijbehorend perceel er weer fris en schoon uit te laten zien.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven