Fontein Ontruimingen

Woningontruiming in provincie Zuid-Holland.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Voor alle ontruimingen in de Randstad

Fontein Ontruimingen helpt graag zoveel mogelijk mensen bij het ontruimen, schoonmaken en verhuizen van woningen en bedrijfspanden. Daarom hebben wij ervoor gezorgd actief te kunnen zijn in de complete Randstad maar ook daarbuiten. Bovendien werken wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. En vergeet niet dat wij een zeer divers dienstenaanbod bieden. Zo kunt u ons inschakelen als er een pand ontruimd moet worden, als een verwaarloosd huis grondig schoongemaakt moet worden of als er een verhuizing op de planning staat. Op die manier vormen wij voor iedereen dé allround partner op het gebied van ontruimen, schoonmaken en verhuizen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein ontruimt in provincie Zuid-Holland en omstreken.

Fontein werkt voor vaste klanten over heel Nederland en indien nodig ook daarbuiten. Bent u een nieuwe klant en heeft u een opdracht in een andere provincie? Ook u helpen we graag verder.
 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via ons telefoonnummer bovenaan de site of vul gegevens in via het contactformulier.
Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een ontruiming na een overlijden in provincie Zuid-Holland.

Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming na een overlijden? Gaat u verhuizen naar een kleiner pand en wilt u dat wij uw inboedel deels afvoeren en deels verhuizen? Mogen wij een verwaarloosde woning grondig schoonmaken? In al deze gevallen staan wij graag voor u klaar. Wij zijn actief in de gehele Randstad.  Heeft u een opdracht voor ons buiten dit gebied of zelfs in of naar het buitenland? Ook dan helpen we u graag verder.

Winkelontruiming in Zuid-Holland nodig?

Moet er een winkel, kantoor of magazijn ontruimd worden? Schakel ons in voor een bedrijfspandontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Moet uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd worden? Ook dan volbrengen wij die winkelontruiming volledig naar uw wensen. Zelfs het terugbrengen van een pand in oorspronkelijke staat nemen wij graag voor onze rekening. Laat ons weten wat er moet gebeuren, dan stemmen wij onze bedrijfspandontruiming daarop af. Na een winkelontruiming brengen wij zelf de resterende, onbruikbare goederen naar een afvalverwerkingsbedrijf. Heeft u interesse in een bedrijfspandontruiming? Laat ons weten wanneer wij langs mogen komen voor een winkelontruiming.

Uw partner in ontruimingen, in Zuid-Holland én daarbuiten

Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden en ons werkgebied. U bereikt ons door te bellen naar 071-5804749, stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij werken dagelijks in de Randstad, maar zetten onze diensten ook graag voor u in als u ons buiten dit werkgebied of zelfs buiten Nederland nodig heeft!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven