Fontein Ontruimingen

Gaat u (r)emigreren? Fontein is uw specialist op het gebied van woningen ontruimen boedels verhuizen smetteloos opleveren inboedels verschepen inboedels opslaan inboedels opkopen .

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Fontein helpt u de grens over.

Fontein biedt u persoonlijke service voor alles omtrent een woningontruiming bij (r)emigratie. Graag geven wij u, op basis van onze jarenlange ervaring en vakkennis, persoonlijk advies omtrent de ontruiming zelf, alsmede de eventuele smetteloze oplevering van uw oude woning. Neem snel contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Uw (r)emigratie begint bij Fontein.

Bij een verhuizing naar het buitenland komt een heleboel kijken. Evenals bij een verhuizing terug naar Nederland. Fontein biedt uitkomst: met onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien en dat op zeer transparante wijze. Zo weet u te allen tijde van tevoren waar u aan toe bent. Want: wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Van woningontruiming tot boedelverhuizing en van reparatiewerkzaamheden tot bezemschone oplevering van uw oude woning.

Fontein regelt het.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven