Fontein Ontruimingen

Uw persoonlijk betrokken specialist in woningontruimingen en verhuizingen met oog voor duurzaamheid hygiëne en netheid emotionele waarde u .

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Altijd betrokken, vakkundig en duurzaam.

Fontein Ontruimingen ontzorgt u compleet! Naast het simpelweg leeghalen van een huis biedt Fontein tal van services. Denk hierbij aan schoonmaak en reparatie, bezemschoon opleveren, het verkoopklaar maken van koopwoningen en het opkopen van (delen van) inboedels.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken. Zonder verrassingen achteraf.

Fontein ontzorgt.

Met Fontein weet u van tevoren waar u aan toe bent. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.  Hierbij kunnen wij u omtrent uw ontruiming en / of verhuizing alles uit handen nemen waarbij wij u met onze jarenlange vakkennis bijstaan en actief met u mee zullen denken. Van eerste gesprek tot een smetteloze oplevering. Zonder verrassingen achteraf.

Fontein ontzorgt.

Wilt u weten hoe wij dat precies doen? Of heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven