Fontein Ontruimingen

Uw vakkundige en ervaren specialist bij het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand een kantoorpand een horecapand een winkelpand een fabriekspand een magazijn een werkplaats .

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Fontein ontzorgt. Ook zakelijk.

Fontein biedt u vakkundige en duurzame service voor alles omtrent een bedrijfsontruiming en winkelontruimingen. Van eerste inventarisatie tot smetteloze oplevering: Fontein denkt met u mee!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein ontruimt. Ook zakelijk.

Wij brengen uw persoonlijke wensen graag in kaart. Hierbij voorzien wij u graag van persoonlijk advies op basis van onze jarenlange expertise. Of het nu gaat om een horecapand, kantoorpand, werkplaats of magazijn dat ontruimd moet worden, Fontein levert. Uw bedrijfsontruiming duurzaam, integer en zonder verrassingen achteraf.

Verhuiswagen uitruimen

Voorafgaand aan de winkelontruiming.

Een winkelontruiming kan nodig zijn wanneer een bedrijfspand, winkel of magazijn moet worden verkocht of wanneer de huur wordt beëindigd. Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Ook voor het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte bieden wij oplossingen. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en bespreek de te verrichten werkzaamheden. Bel naar telefoonnummer 071-5804749 en plan die winkelontruiming in.

Tijdens de ontruiming van een bedrijfspand.

Het team van Fontein Ontruimingen verschijnt op de afgesproken datum om met de ontruiming van een bedrijfspand van start te gaan. De inventaris wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Bruikbare goederen worden gedoneerd aan instellingen die dit een tweede leven gunnen. Leveren deze goederen nog wat op, in bijvoorbeeld een veilinghuis of antiquair? Dan ontvangt de opdrachtgever de opbrengst. Mochten wij zelf spullen uit de inboedel interessant vinden, dan kopen wij deze graag van u op.

Bezemschoon of terugbrengen in originele staat.

Onze vakmensen kunnen een bedrijf, kantoor of winkel volledig bezemschoon opleveren. Indien er eisen zijn van een verhuurder, worden onze werkzaamheden voor de winkelontruiming hier naadloos op afgestemd. Zo kunnen wij desgewenst de vloerbedekking, verlichting en raambekleding netjes verwijderen. Eventueel kan een pand na de winkelontruiming in oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Dit kan betekenen dat er een tussenwand, unit of keukenblok moet worden verwijderd. Ook het dichten van gaten, schilderen van wanden en plafonds of het schoonmaken van het pand, nemen wij graag voor onze rekening. Wat zijn uw wensen?

Nadat we het bedrijfspand ontruimen.

Zijn wij klaar met het bedrijf ontruimen? Zit onze klus wat betreft het kantoor ontruimen erop? Als de winkelontruiming van het pand is afgerond, worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven. Het vrijgekomen afval wordt gesorteerd, waardoor de hoeveelheid restafval sterk gereduceerd wordt. Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of verhuurder worden gemaakt.

Bedrijfsontruiming? Fontein ontzorgt.

Maak een afspraak met de specialisten van Fontein Ontruimingen voor een professionele, snelle en zorgvuldige winkelontruiming. Wij zijn te bereiken via ons online contactformulier, 071-5804749 of info@fontein-ontruimingen.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een heldere, schriftelijke offerte voor u op waarin alle besproken werkzaamheden staan vermeld. Ook wordt er een datum voorgesteld voor uitvoering van de werkzaamheden. Schakel ons in voor een vakkundige winkelontruiming.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven