Fontein Ontruimingen

Snel een offerte ontvangen? Wij sparen kosten en moeite voor alles omtrent uw
woningontruiming seniorenverhuizing bedrijfsontruiming verhuizing met ontruiming smetteloze oplevering .

Uw offerte aanvragen.

Ontvang snel een offerte op maat.

Uw woning laten ontruimen door een professioneel en vakkundig bedrijf bij u in de buurt? Onze ervaren ontruimers staan voor u klaar. Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen en voeren eventueel overige werkzaamheden uit.

Op Fontein kunt u rekenen.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!
Verhuiswagen uitruimen

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven