Woningontruiming en bedrijfspandontruiming

Voor een woningontruiming of bedrijfspandontruiming is Fontein de aangewezen specialist. Volledige huisontruiming inclusief vloerbedekking verwijderen en bezemschone oplevering. Een restgedeelte van de inboedel na verhuizing afvoeren is ook mogelijk. Boedelruiming en het leegruimen van een bedrijfsruimte is een tijdrovende bezigheid. Voor Fontein is dit dagelijkse kost: goede spullen worden hergebruikt, afval wordt op milieubewuste wijze verwerkt.

Overtollige huisraad laten verwijderen zorgt dat uw koopwoning aantrekkelijker wordt voor een nieuwe eigenaar. Het geeft een gegadigde meer zicht op de mogelijkheden van een woning. Ook bij de overdracht verzorgen wij een correcte bezemschone oplevering.

De inboedel verwijderen is bij een huurhuis vaak maar een onderdeel van de woningontruiming. Vaak is er een lijst van eisen van de verhuurder, bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen, raambekleding en lampen afhalen, schoonmaak en gaten dichten.

Bij beëindiging van de huur of bij verkoop van een bedrijfspand, schuur of opslagruimte wordt het leeg en bezemschoon opgeleverd. Eventuele aanpassingen kunnen worden verwijderd of in originele staat worden teruggebracht.