Fontein Ontruimingen

Uw persoonlijk betrokken en ervaren specialist bij de opslag en opkoop van inboedels.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Fontein geeft de ruimte.


Fontein beschikt over genoeg ruimte om uw complete of gedeeltelijke inboedel en overtollige spullen veilig op te slaan, tegen een schappelijke maandelijkse vergoeding. Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein koopt op.

Fontein biedt de mogelijkheid om (gedeeltelijke) inboedels en spullen van waarde op te kopen. Wij beschikken over alle expertise, alsmede kennis van de markt, om spullen op juiste waarde te kunnen schatten waarna wij u een passende prijs kunnen bieden. Dit kunnen wij vervolgens verrekenen met het totaalbedrag van een offerte. En heeft u er al eens aan gedacht om een inboedel al dan niet gedeeltelijk te schenken aan een goed doel? Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op.

* Tip: heeft u toevallig mooie spullen staan die u wenst te verkopen? Stuur ons dan een foto hiervan via Whatsapp. Gemak dient de mens!

Fontein heeft de ruimte.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven