Fontein Ontruimingen

Schoonmaak vervuilde woning

Vervuilde woning ontruimen? Verwaarloosd huis schoonmaken? Fontein helpt u
discreet en integer het huis te ontruimen het afval af te voeren de woning schoon te maken aan schone spullen .

schoonmaak vervuilde woning - Fontein woningontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Schoonmaken vervuilde woning kan lastig zijn

Schoonmaken van een vervuilde woning is zwaar en specialistisch werk. Soms kan een woning zo vervuild raken dat het onmogelijk lijkt om dit nog schoon en opgeruimd te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben. Veel mensen raken ontmoedigd en weten niet meer hoe je het schoonmaken van een woning aan moet pakken of kunnen dit gewoonweg niet. Ook kan een woning zo ernstig vervuild zijn geraakt dat dit door specialisten gedaan moet worden op een effectieve en veilige manier. Wat de reden ook moge zijn, wij ontzorgen u graag.

 

Fontein maakt leefbaar

Een sterk vervuilde woning schoonmaken is voor ons niets nieuws. Wij zijn professionals in het schoonmaken van een sterk vervuilde woning. Ook hebben wij alle vakkennis en gereedschappen in huis om uw woning of bedrijfspand na ontruiming en/of verhuizing schoon en smetteloos op te leveren. Wij denken graag met u mee over oplossingen en helpen u knopen doorhakken. Daarbij staan wij u bij met onze jarenlange ervaring en doen wat nodig is om onleefbaar in een handomdraai weer om te buigen naar leefbaar. Discreet, integer en transparant. Samen met Fontein naar een schone lei en een nieuwe start!

Onze werkwijze bij de schoonmaak van een vervuilde woning:

  • Inventarisatie/bespreken van de situatie en uw wensen
  • Eventueel bezichtiging
  • Ontruimen of leeghalen van de woning
  • Schoonmaak vervuilde woning en smetteloze oplevering
  • Restanten worden milieuvriendelijk afgevoerd
  • Eventueel herstelwerkzaamheden
  • Oplevering zoals afgesproken

 

 

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein maakt schoon schip.

Wij beschikken over alle benodigde gereedschappen en middelen om een verwaarloosd en sterk vervuild huis smetteloos schoon te maken. Dit doen wij uiteraard nadat wij alle spullen en / of afval uit de woning hebben geruimd. Ook kunnen wij ontstane schades repareren en bijvoorbeeld huurwoningen in originele staat terugbrengen. Voordelige levering van nieuwe, schone spullen behoort ook tot de mogelijkheden. Dat alles zonder dat u hier omkijken naar heeft. Discreet, duurzaam en zonder verrassingen achteraf.

Een schone lei met Fontein.

Heeft u vragen over onze service schoonmaak vervuilde woning, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

schoonmaak vervuilde woning en ontruiming

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven