Fontein Ontruimingen

Uw persoonlijk betrokken en ervaren specialist bij het duurzaam ontruimen van een huurwoning een koopwoning een bedrijfspand een seniorenwoning een appartement .

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Fontein ontruimt zoals het hoort.

Fontein werkt strikt volgens alle geldende regels op het gebied van afvalverwerking, arbeidsomstandigheden en circulariteit. Wij geloven in mensen. En in een toekomst op een betere wereld. Dat streven wij na.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met jarenlange vakkennis.

Duurzaamheid volgens Fontein.

Milieu & Bewustzijn.

Bij Fontein hebben wij milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan.
Zo scheiden wij al het afval dat wij bij ontruimingen en verhuizingen afvoeren bij voorbaat en dragen wij zorg voor een correcte verwerking hiervan. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk materiaal te laten recyclen tot nieuwe producten en goederen.
Dit alles overigens in samenwerking met onze partner in duurzaamheid: Renewi te Zoeterwoude.

 
 

Mensen & Maatschappij.

 Fontein is een mensenbedrijf. Mensen zijn volgens ons het belangrijkste bedrijfskapitaal, waarbij iedereen binnen Fontein belangrijk is. Wij bieden mensen met een handicap, of anderszins een afstand tot de arbeidsmarkt, een prettige en nuttige werkplek met plezier, lol, regelmaat en structuur. En wij steken onze waardering daarvoor niet onder stoelen of banken.
Een belangrijke maatschappelijke partner hierbij is DZB Leiden.

 
 

Ondernemen & Circulariteit.

Fontein gelooft in het circulaire systeem en ziet hier de absolute toekomst in. Daarom runt Fontein, naast een ontruimingsbedrijf, ook een kringloopwinkel op de Haarlemmerstraat 184 in Leiden: Kringloop Vintage & More. Via deze weg geven wij prima spullen, die normaal weg zouden worden gegooid, een mooi tweede leven bij gelukkige nieuwe eigenaars. Ook bedienen we hiermee de talloze huishoudens die wat minder te besteden hebben.
 

Meer weten over ons?

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven