Fontein Ontruimingen

Woningontruiming in Leiden? Kies voor Fontein Ontruimingen

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Vraag in 3 stappen een prijsindicatie aan:

 1. Neem contact op via telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan de pagina.
 1. Stuur ons foto’s van de woning.
 1. Ontvang binnen 24 uur een indicatie via e-mail.

Liever een gespecificeerde offerte aanvragen? 

 1. Neem contact op via telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan de pagina.
 1. We plannen een opname afspraak ter plaatse in. 
 1. Ontvang binnen 5 werkdagen een prijsopgave per e-mail.

Huis ontruimen van A tot Z.

Wilt u een huis ontruimen in Leiden? Dan is het goed om te weten dat daar meer bij komt kijken dan alleen de woning leeghalen. Bij Fontein Ontruimingen verzorgen wij een huisontruiming van A tot Z. Onze dienstverlening omvat het volledige proces: van het nauwkeurig inpakken van belangrijke spullen tot het vakkundig verwijderen van vloerbedekking zoals laminaat.

Elk aspect van uw woningontruiming voeren onze professionele ontruimers met de uiterste zorg en aandacht uit. Wij behandelen uw inboedel met respect en werken nauwkeurig volgens uw specifieke wensen. Vertel ons wat uw behoeften zijn voor de woningontruiming in Leiden en ontvang een vrijblijvende offerte. Gaat u ermee akkoord, dan zorgen wij voor een snelle en efficiënte ontruiming van uw woning.

Heeft u te maken met een vervuilde woning? Geen probleem. Ons team is ook gespecialiseerd in het grondig reinigen en ontruimen van vervuilde woningen. U kunt erop vertrouwen dat elke ruimte schoon en leefbaar opgeleverd wordt, klaar voor de volgende stap. Met Fontein Ontruimingen kiest u voor een zorgeloze ervaring en een woning die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij sorteren inboedels op bruikbaarheid. Zo veel mogelijk spullen krijgen een nieuw leven. Het onbruikbare gedeelte verwerken wij volgens wet en regelgeving op het gebied van afvoeren van afval.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Door onze ervaring weten wij dat geen woningontruiming hetzelfde is. We hebben verstand van het opleveren van huurwoningen in Leiden, weten wat slim is bij het verkoopklaar opleveren en hoe een ontruiming zo efficiënt en voordelig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. We bieden een heldere en gespecificeerde opbouw van de prijsopgave, inzage in het proces van uitvoering en verrekening van opbrengsten uit de inboedel. Ons team is bovendien in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een woning laten ontruimen in Leiden en omstreken

Ons ervaren team biedt uitgebreide diensten aan voor ontruimingen, verhuizingen en volledige ontzorging bij woningontruimingen in Leiden en omliggende regio’s. We zijn gespecialiseerd in het efficiënt en respectvol afhandelen van woningontruimingen, waarbij we altijd zorgvuldig omgaan met uw eigendommen.

De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke woningontruiming in Leiden en daarbuiten soepel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd. Met Fontein Ontruimingen kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit in elke stap van het ontruimingsproces.

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Woningontruiming Leiden: Deskundig en zorgvuldig

Voor een professionele woningontruiming in Leiden staat Fontein Ontruimingen voor u klaar. Wij begrijpen dat elke woningontruiming uniek is en een speciale aanpak vereist. Of het nu gaat om een eenvoudige ontruiming of een complexe situatie na het overlijden van een dierbare, ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze afhandeling. Met onze diepgaande kennis en ervaring in woningontruimingen in Leiden, garanderen wij een service die niet alleen efficiënt, maar ook empathisch en respectvol is. 

We zetten ons in om uw woning snel en zorgvuldig te ontruimen, terwijl we met alle aspecten van het proces rekening houden – van het zorgvuldig sorteren en afvoeren van inboedel tot het bezemschoon opleveren van de woning. Kiezen voor Fontein Ontruimingen betekent kiezen voor een betrouwbare partner die uw woningontruiming in Leiden met de grootste zorg en aandacht afhandelt.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Bij Fontein Ontruimingen is duurzaamheid een belofte bij elke woningontruiming die we uitvoeren in Leiden en omstreken. We gaan verder dan het enkel leeghalen van een huis; we zetten ons in voor het milieu door alle materialen zorgvuldig te scheiden en verantwoord af te voeren. Dit doen we in samenwerking met onder andere onze partners Renewi en Wecycle.

Als ontruimingsbedrijf verwerken we diverse afvalstromen, waaronder:

 • Grof huishoudelijk afval 
 • Elektronisch afval 
 • Matrasverwerking
 • Klein chemisch afval 
 • Overige afvalstromen, waaronder metalen en tuinafval

Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe hoe ons slim en duurzaam afvalbeheer tijdens een woningontruiming in de praktijk uitpakt.

Geef waardevolle spullen een tweede kans

Wij zetten ons in voor het milieu door waardevolle items een nieuw leven te geven. Wanneer we een woning ontruimen, beoordelen we elk item met aandacht en zorg. Bruikbare spullen die nog waarde hebben, krijgen een tweede kans bij onze Kringloop Vintage & More in Leiden. Als wij uw spullen overnemen, kan de waarde in mindering gebracht worden op de offerte. Voor spullen die u liever wilt bewaren, bieden we veilige opslagopties, zodat u deze in de toekomst opnieuw kunt gebruiken.

Huis ontruimen na een overlijden in Leiden

Het ontruimen van een huis na het overlijden van een geliefde is zeer emotioneel voor nabestaanden. Tijdens deze moeilijke periode kunt u vertrouwen op de zorgvuldige en respectvolle aanpak van Fontein Ontruimingen. Ons team is erop gericht om u volledig te ontzorgen bij het huis leeghalen en ontruimen in Leiden, met een empathische benadering die rekening houdt met uw gevoelens en wensen.

Woning ontruiming

Elke situatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw specifieke wensen en voorkeuren met betrekking tot de inboedel. Wilt u bepaalde persoonlijke bezittingen houden? Spullen schenken aan goede doelen? Of wilt u dat wij de inboedel opkopen? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de woningontruiming met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ons team is gespecialiseerd in het respectvol leeghalen en ontruimen van woningen in Leiden na een overlijden. We helpen u graag om deze taak op ons te nemen, zodat u zich kunt focussen op het verwerken van uw verlies en het koesteren van waardevolle herinneringen. Met Fontein Ontruimingen kiest u voor een zorgzame en respectvolle afhandeling van het ontruimen van een huis in Leiden.

Woning ontruimen Leiden: Waarom kiezen voor Fontein Ontruimingen?

Voor een vakkundige ontruiming van uw woning is Fontein Ontruimingen de specialist bij uitstek. Onze unieke voordelen maken ons de ideale partner voor uw woningontruiming in Leiden:

 • Professionele aanpak: Of het nu gaat om een gewone verhuizing of een emotioneel beladen ontruiming na een overlijden, wij hanteren een professionele en empathische benadering.
 • Snelle service: Binnen 24 uur ontvangt u een duidelijke prijsindicatie, en binnen 5 werkdagen sturen we u een gedetailleerde offerte. Dit zorgt voor transparantie en efficiëntie in de planning.
 • Volledige dienstverlening: Wij nemen alle zorgen uit handen, van het zorgvuldig inpakken en verwijderen van inboedel tot het vakkundig afhandelen van vloerbedekking.
 • Milieubewust en duurzaam: Wij dragen ons steentje bij aan het milieu door zorgvuldige inboedelscheiding, waarbij herbruikbare items een tweede leven krijgen en afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt.
 • Klantgericht en flexibel: Wij bieden verschillende soorten ontruimingen, waarbij we het leeghalen van uw woning aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften.
 • Empathische ondersteuning: Bij bijzondere situaties zoals overlijdensgevallen handelen wij met uiterste respect en zorgzaamheid.
 • Tijdelijke opslag: Als uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen, bieden wij veilige en toegankelijke opslagoplossingen. 
Fontein Ontruimingen

Vraag direct een prijsindicatie of uitgebreide offerte aan

Bij Fontein Ontruimingen begrijpen we het belang van transparantie en gemak bij woningontruiming in Leiden. U wilt niet voor onaangename verrassingen achteraf staan, en dat is precies waarom wij het proces van uw huis leeghalen zo eenvoudig en zorgvuldig mogelijk maken. In slechts drie stappen vraagt u een prijsindicatie aan voor uw woningontruiming in Leiden.
 
Neem contact met ons op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier onderaan deze pagina en stuur ons foto’s van uw woning. Binnen 24 uur ontvangt u een indicatie via e-mail.
 
Als u de voorkeur geeft aan een gedetailleerde offerte, dan kunt contact met ons opnemen via dezelfde kanalen, waarna we een opnameafspraak ter plaatse inplannen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u dan een uitgebreide prijsopgave in uw inbox. 
 
Voor een vrijblijvende offerte inventariseren wij de woningontruiming op de volgende punten: 
 
 • Hoeveel arbeid is er nodig om het huis leeg te ruimen?
 • Zijn er aanvullende wensen van een makelaar of verhuurder? 
 • Is de inboedel nog bruikbaar en/of verkoopbaar?
 • Wat zijn de kosten voor de ontruiming?
 • Wat is de opbrengst van de inboedel?
 • Wat voor en hoeveel afval komt er bij de woningontruiming vrij? 

Voor uw huisontruiming in Leiden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar ontruimingsbedrijf voor het ontruimen van uw woning in de regio Leiden? Bij Fontein Ontruimingen zijn we gespecialiseerd in zorgvuldige huisontruimingen, bijvoorbeeld na overlijden. We begrijpen dat het ontruimen van een woning vaak emotioneel is, en daarom benaderen wij elk project met de grootste zorg en respect.

Verhuiswagen uitruimen

In goed overleg met u zorgen we ervoor dat de ontruiming efficiënt en respectvol verloopt, waarbij we altijd streven naar het besparen van kosten zonder in te leveren op kwaliteit. Ons team van professionele ontruimers heeft jarenlange ervaring en staat klaar om uw woningontruiming in Leiden tot in de puntjes te verzorgen.

Kiezen voor Fontein Ontruimingen betekent kiezen voor een stressvrije ervaring, waarbij discretie, vakmanschap en empathie centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie voor uw woningontruiming in Leiden. Met Fontein Ontruimingen kiest u voor een ontruimingsbedrijf dat u ondersteunt in moeilijke tijden en zorgt voor een zorgeloze afhandeling van deze zware klus.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven