Fontein Ontruimingen

Woningontruiming Zwijndrecht

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Het ontruimen van een woning is veelomvattend

Een woningontruiming is op te delen in verschillende onderdelen. Van het inpakken van kleine spulletjes tot het loshalen van grote stroken laminaat. U kunt bij ons dan ook kiezen voor bijvoorbeeld een boedelontruiming, maar een heel huis leegruimen doen we in Zwijndrecht met hetzelfde gemak. Mogen wij ook uw huis leeghalen?

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Zwijndrecht en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een huis ontruimen na overlijden kan emotioneel zijn

Wij begrijpen dat voor nabestaanden een huis leeghalen na overlijden zeer emotioneel kan zijn. Schakel dus Fontein Ontruimingen in. Wij pakken het leeghalen van een woning in Zwijndrecht graag voor u op. Voordat u het weet is de woningontruiming gereed. Nadat wij uw woning leeghalen, is het weer helemaal leeg en schoon. Kortom, wij komen graag uw huis leegruimen. Wacht niet langer en laat onze vakmensen uw woning ontruimen na overlijden. Dat scheelt u weer zorgen, stress en heftige emoties.

Een woning leegruimen begint met een kennismakingsgesprek.

Een woningontruiming in Zwijndrecht is altijd een secure klus. Het gaat immers om een belangrijk deel uit iemands leven. En vergeet de kostbare inboedel niet. Daarom beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek alvorens wij een huis ontruimen. Wij komen naar Zwijndrecht en leggen met u vast wat uw verwachtingen en wensen zijn. Wij geven dan een prijsopgave op voor de complete woningontruiming. Is de afspraak duidelijk en akkoord, dan beginnen wij met de ontruiming van de woning.

Schakel ons in voor een woningontruiming in Zwijndrecht

Wat de reden ook mag zijn voor uw woningontruiming: de vakmensen van Fontein Ontruimingen helpen u graag. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 071-5804749 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en wij helpen u graag met uw woningontruiming in Zwijndrecht.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven