Fontein Ontruimingen

Onze specialisten in woningontruiming

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Uw huis laten ontruimen door Fontein

Het kan gebeuren dat vanwege bepaalde omstandigheden uw woning, of de woning van een dierbare, moet worden ontruimd. Of wellicht is er vanwege een faillissement een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming nodig. In deze vaak emotionele situaties is het fijn als een ontruimingsbedrijf de woningontruiming uit handen kan nemen. Voor een woningontruiming in Zoetermeer kunt u de specialisten van Fontein Ontruimingen inschakelen. Belangrijke spullen worden bij het ontruimen van de woning apart gehouden en eventueel opgeslagen. Afval wordt afgevoerd naar stortplaatsen of kringloop. Ook kan Fontein tijdens de woningontruiming verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in Zoetermeer. Geen probleem, wij nemen dit werk graag uit handen. Op deze manier hopen wij voor families en bedrijven een steun te zijn.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Zoetermeer en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een ontruiming na overlijden

Een woningontruiming als gevolg van het overlijden van iemand is een emotionele gebeurtenis. Waar u eigenlijk in een rouwperiode zit, moet u zich nu bekommeren om het verdelen van inboedel, het regelen van opslag en schoonmaak. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Zoetermeer altijd het beste van dienst te zijn. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en leveren maatwerk. We bekijken graag op welke manier wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van ontruiming na overlijden. We zorgen ervoor dat de woning efficiënt leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Vragen over woningontruiming in Zoetermeer?

Heeft u vragen over een woningontruiming? Zit u in een situatie waarin u zelf niet weet hoe u deze aan moet pakken? Geen nood, neem dan eens contact op met Fontein Ontruimingen. Bel 071-5804749 voor meer informatie over een woningontruiming in Zoetermeer en wellicht kunnen wij u snel van dienst zijn.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven