Fontein Ontruimingen

Een huis laten ontruimen in Wassenaar.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Wij ontzorgen u bij een woningontruiming

Een woningontruiming is een klus die veel tijd, energie en planning vraagt. In sommige situaties is het prettig om het huis ontruimen door een professioneel bedrijf over te laten. Bijvoorbeeld in het geval van een ontruiming na overlijden. Maar ook als u zelf tijd te kort komt of niet precies weet waar u moet beginnen als u gaat verhuizen, regelen wij graag alles tot in de puntjes voor u in Wassenaar. Middels een kennismakingsgesprek krijgt u een offerte, maken we een planning, om vervolgens op de afgesproken datum aan de slag te gaan. Ook op het gebied van verkoopbevordering en de afwikkeling van inboedel kunt u ons inschakelen in Wassenaar. Kortom: Laat dat huis ontruimen maar aan ons over!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Wassenaar en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Discreet en zorgvuldig ontruimen

Als er iemand is overleden en er moet een ontruiming na overlijden plaatsvinden, kan dit voor veel mensen een emotionele gebeurtenis zijn. In dit geval moet er meer rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Wassenaar altijd zoveel mogelijk bij te staan. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en denken met u mee. Wij zijn op het gebied van ontruiming na overlijden uw betrouwbaar en deskundig partner. We zorgen ervoor dat de woning op efficiënte wijze leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Bedrijfspand laten ontruimen? Kies voor Fontein!

Gaat uw bedrijf naar een ander pand verhuizen of moet u noodgedwongen als gevolg van een faillissement kiezen voor een bedrijfspandontruiming? Ook dan kunt u in Wassenaar een beroep doen op Fontein Ontruimingen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles volgens planning loopt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij in Wassenaar op het gebied van verhuizen en ontruimen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 071-5804749 of mail: info@fontein-ontruimingen.nl. Ook in Wassenaar helpen wij u graag met een stukje ontzorging!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven