Fontein Ontruimingen

Woning ontruimen in Waddinxveen.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Particulier of zakelijk? Fontein regelt het!

Woningontruimen doen we voor klanten in de particuliere en zakelijke sector. Voor particulieren in Waddinxveen regelen we bijvoorbeeld het woning ontruimen na een overlijden. Of we zorgen dat een woning bezemschoon wordt opgeleverd. Dat is niet uitsluitend zo bij de overdracht aan een woningbouwvereniging. Dat doen we namelijk zeker ook bij het verkoopklaar maken van een woning. Vraag naar de mogelijkheden bij een woningontruiming in uw persoonlijke situatie als particulier, ondernemer of woningeigenaar. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Waddinxveen en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Hennepkwekerij ontruimen?

Het komt regelmatig voor dat de politie een inval doet in een woning en daarbij een illegale hennepplantage aantreft. Dit gebeurt ook in Waddinxveen. De woningontruiming moet dan worden gedaan, omdat vaak de oorspronkelijke bewoners de benen hebben genomen en de woning uitsluitend nog diende als kweekplaats. De materialen voor de illegale teelt moeten worden opgeruimd. Daarnaast moet de woning in orde worden gemaakt voor een nieuwe bewoner. In Waddinxveen en elders in Zuid-Holland voeren we dit type woningontruiming regelmatig uit. Onze vakkundige specialisten zorgen ervoor dat het ontruimen van de woning snel, flexibel en vakkundig wordt gedaan.

Waarom u kiest voor Fontein bij een woningontruiming?

We zetten graag voor u op een rij waarom we ons onderscheiden in woningontruiming:

  • Vakkundig personeel met veel ervaring
  • Respect voor uw persoonlijke situatie en beleefde aanpak
  • Snel, flexibel en voordelig
  • Huis leegruimen na overlijden is bij ons dagelijks werk
  • Boedelontruiming is bij ons in betrouwbare en snelle handen

We zijn ervan overtuigd dat we ook in uw situatie een snelle, voordelige en flexibele oplossing kunnen bieden.

Contact over de mogelijkheden bij woningontruiming in Waddinxveen

Heeft u in Waddinxveen of elders meer informatie nodig over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Fontein Ontruimingen op. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden bij een woning ontruimen na overlijden. Of bij een woning die snel verkoopklaar gemaakt moet worden. Voor deze en andere mogelijkheden in woningontruiming in Waddinxveen kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 071-5804749.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven