Fontein Ontruimingen

Het ontruimen van een woning in Voorschoten.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

De praktijk van woningontruiming in Voorschoten

Fontein Ontruimingen komt regelmatig in Voorschoten. Bijvoorbeeld om een woning te ontruimen na overlijden. De nabestaanden ervaren het huis zelf leegruimen na een overlijden vaak vooral als emotioneel belastend. Het kan dan schelen om het ontruimen van de woning aan ons over te laten. Wij zorgen bij iedere woningontruiming voor een optimaal eindresultaat. We ruimen alles netjes op en zorgen voor een bezemschone oplevering. Een volgende bewoner kan op die manier een frisse start maken. De boedelontruiming heeft hiervoor natuurlijk een ideale basis gecreëerd. Bij het huis leeghalen na een overlijden handelen we uiteraard met respect naar de spullen die voor u belangrijk zijn. Dat betekent veelal dat we samen met u het huis doorlopen, zodat we precies weten welke spullen extra aandacht behoeven.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Voorschoten en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Waar onderscheidt Fontein zich in bij en woningontruiming?

Fontein Ontruimingen werkt in Voorschoten en door heel Zuid-Holland. Bij iedere woningontruiming kunt u rekenen op onze professionele aanpak. Deze onderscheidt zich door:

  • De inzet van vakkundige medewerkers
  • Milieuvriendelijke afvoer van spullen bij boedelontruiming
  • Een snelle en effectieve aanpak
  • Respect voor uw persoonlijke situatie en beleefde benadering
  • Verkoopklaar en bezemschoon opleveren zien we als vanzelfsprekend

Onze diensten gaan overigens een stapje verder dan uitsluitend woningontruiming. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze verhuisservice.

Fontein Ontruimingen zorgt voor uw woningontruiming in Voorschoten

Wilt u in Voorschoten meer weten over ons aanbod voor de ontruiming van een woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt Fontein Ontruimingen via telefoonnummer 071-5804749. We horen binnenkort graag meer van u over de woningontruiming in Voorschoten.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven