Fontein Ontruimingen

Woningontruiming in Voorburg

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Een huis laten ontruimen?

Een woningontruiming is vaak een flinke klus. Een klus die veel tijd en planning vraagt. In sommige situaties is het prettig om het huis te laten ontruimen door een professioneel bedrijf. Bijvoorbeeld in het geval van een ontruiming na overlijden. Fontein Ontruimingen gaat graag middels een kennismakingsgesprek met u in Voorburg rond de tafel om te bespreken wat de wensen zijn. Wij kunnen u een prijsindicatie geven voor de woningontruiming in Voorburg en stellen een offerte voor u op. Op de afgesproken datum staan wij voor u klaar om het huis te ontruimen. Op deze manier wordt u ontzorgd en weet u precies waar u aan toe bent.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Voorburg en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een ontruiming na overlijden

Een woningontruiming als gevolg van het overlijden van iemand is een emotionele gebeurtenis. Er moet zeker ook in dit geval rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Voorburg altijd het beste van dienst te zijn. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en leveren maatwerk. Wij zijn op het gebied van ontruiming na overlijden uw betrouwbaar partner. We zorgen ervoor dat de woning efficiënt leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Bedrijfspandontruiming

Gaat uw bedrijf verhuizen of moet u noodgedwongen als gevolg van een faillissement uw bedrijfspand ontruimen? Ook dan kunt u in Voorburg Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten in Voorburg en wat wij op het gebied van verhuizen en ontruimen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 071-5804749 of mail: info@fontein-ontruimingen.nl. Ook in Voorburg staan wij klaar om u te ontzorgen!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven