Fontein Ontruimingen

Woningontruiming Utrecht.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Zorgeloos ontruimen!

Het ontruimen van een huis kan een stressvolle onderneming zijn. Bij Fontein Ontruimingen weten we wat we doen, werken zeer professioneel en zijn gespecialiseerd in diverse ontruimingen. Wij nemen uw zorgen weg en nemen al de werkzaamheden uit uw handen. Zoekt u een integer, eerlijk en bekwaam bedrijf voor uw huis in Utrecht? Kijk niet verder en neem contact met ons op! 

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Utrecht en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Huis leegruimen na overlijden

Een woning leegruimen na het overlijden van een dierbare is emotioneel voor nabestaanden. Een ingewikkelde onderneming waar veel tijd in kan zitten. Wij nemen deze klus graag van u over. Dus zoekt u een ontruimer voor uw zorgwoning in Nieuw Bleyenburg of voor een seniorenwoning in De Koppel in Utrecht? We bespreken uw wensen en u kunt zorgeloos uw huis laten ontruimen door Fontein Ontruimen.

Winkel- of kantoorpanden ontruimen

Beheert u een winkelpand in het winkelcentrum Hoog Catharijne, Leidsche Rijn of het centrum van Utrecht en heeft u een ontruimer nodig? Wij bieden een vakkundig team en ontruimen uiterst professioneel. Verder zoeken hoeft echt niet. U kunt contact opnemen met Fontein Ontruimingen via onderstaande informatie.

Voor alle ontruimingen in Utrecht

Zoekt u een bedrijf voor een woningontruiming, winkelontruiming of bedrijfspandontruiming in Utrecht? Dan schakelt u Fontein Ontruimingen in via 071-5804749info@fontein-ontruimingen.nl of door een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Fontein Ontruimingen helpt u verder!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven