Fontein Ontruimingen

Specialist in ontruimingen in Uithoorn.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Het ontruimen van een woning kunt u beter uitbesteden

Een woningontruiming kunt u natuurlijk voor een deel zelf oppakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de inhoud van lades en kastjes? Het is verstandig dit eerst zelf in dozen te stoppen, te verdelen onder familieleden of te verkopen. Maar wat te doen met kwetsbare, kleine spulletjes? Die verpakken wij graag voor u. En wat dacht u van die grote, zware kasten? Wij realiseren graag de gehele boedelontruiming. Fontein Ontruimingen kan een huis leegruimen in Uithoorn zonder dat u daar enige stress of zorg bij ervaart. Mogen wij ook uw huis leeghalen?

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Uithoorn en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Wij komen uw huis ontruimen na overlijden

Zoekt u een deskundig bedrijf dat uw huis kan leeghalen na overlijden? Schakel dan Fontein Ontruimingen in. Wij begrijpen heel goed dat het leeghalen van een woning in Uithoorn na een overlijden veel emoties kan oproepen bij nabestaanden. Omdat zeker zo’n woningontruiming erg secuur moet gebeuren, werken wij zeer respectvol en discreet. Onze vakmensen komen de woning grondig leeghalen, zodat u achteraf een netjes, schoon en leeg huis overhoudt. Als wij in Uithoorn het huis mogen leegruimen, scheelt u dat vele zorgen, emoties en stress. Schakel daarom Fontein Ontruimingen in om een woning te ontruimen na overlijden.

Een woning leegruimen volgens afspraak

Een woningontruiming in Uithoorn voeren wij nooit zomaar uit. Het begint altijd met een helder kennismakingsgesprek. Een huis ontruimen is namelijk niet niks. U geeft tijdens het gesprek in Uithoorn duidelijk aan wat u van ons verwacht. Wij geven u dan een duidelijke prijsopgave op over de woningontruiming. Bent u het eens met onze werkzaamheden, planning en prijzen, dan starten wij met de ontruiming van de woning.

Zo regelt u een woningontruiming in Uithoorn

Als u een woningontruiming door de vakmensen van Fontein Ontruimingen wilt laten realiseren, dan kunt u ons bellen via 071-5804749. Voor vragen of meer informatie kunt u ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl. Kies ook voor de snelste en meest efficiënte woningontruiming in Uithoorn.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven