Fontein Ontruimingen

Huis leeghalen in Ter Aar.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Het huis zelf ontruimen? Schakel hulp in!

 Bent u van plan zelf aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in Ter Aar met een woningontruiming na een overlijden? Zorg dan dat u hiervoor voldoende tijd heeft. Heeft u dit niet? Of vindt u het naar of vervelend om de boedelontruiming te doen? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij het leeghalen van de woning. Of het huis ontruimen na een overlijden. Wij werken in Ter Aar en door heel Zuid-Holland met een vast team van professionals.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Ter Aar en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Waarom een woningontruiming u veel tijd kan kosten

Fontein Ontruimingen wordt regelmatig ingeschakeld, nadat de klanten eerst zelf met het huis leegruimen zijn begonnen. Hierbij blijkt dat het ontruimen van de woning veel meer tijd kostte dan gedacht. Dit komt dan vaak, omdat de hoeveelheid spullen wordt onderschat. Het huis leeghalen na een overlijden kan nog eens voor een extra belasting te zorgen. Er zijn altijd wel spullen die bij het leeghalen van de woning zorgen voor een emotionele lading. We merken daarbij dat veel klanten het waarderen om de spullen met een emotionele waarde netjes ingepakt thuis te krijgen. Nabestaanden geven zichzelf hiermee de gelegenheid om juist deze spullen onder handen te nemen op een moment dat beter geschikt is.

Een overzicht van de mogelijkheden in Ter Aar

Fontein Ontruimingen werkt door de hele provincie Zuid-Holland. In Ter Aar en in andere dorpen en steden ontzorgen wij onze klanten bij:

  • Woningontruiming en het huis leegruimen
  • Het opruimen van de inboedel
  • Het opruimen van verzamelingen en bij ernstige vervuiling
  • Het bezemschoon opleveren van uw verkochte woning
  • Het in orde brengen van een te verkopen woning

Neem contact met ons op voor uw woningontruiming in Ter Aar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een woningontruiming? Neem dan vrijblijvend contact op met Fontein Ontruimingen. U bereikt ons telefonisch op nummer 071-5804749. Onze medewerkers geven u graag de informatie die u nodig heeft. Bijvoorbeeld over uw woningontruiming in Ter Aar.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven