Fontein Ontruimingen

Een woningontruiming: oog voor onze klanten!

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Huis ontruimen? Wij denken in mogelijkheden.

Bij een woningontruiming of bedrijfspandontruiming komt het nodige aan sjouwwerk en organisatie kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een planning. Of het afvoeren van afval. Of inboedel opruimen. Hoe dan ook, u kunt Fontein Ontruimingen ook in Rotterdam met een gerust hart inschakelen voor alle werkzaamheden die bij een woningontruiming komen kijken. De ene keer volstaat het maken van een planning. De andere keer helpen wij u van A tot Z. Ons bedrijf denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en wij staan altijd voor u klaar. Laat uw huis ontruimen door de specialisten van Fontein!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Rotterdam en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een ontruiming na overlijden regelen.

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, moeten de nabestaanden voor de oplevering van het huis van de overledene zorgen. Het huis moet bij de oplevering aan een aantal voorwaarden voldoen van de woningbouwvereniging of makelaar. Na het huis ontruimen, moet de woning bezemschoon worden opgeleverd. Of dit nu een gewoon rijtjeshuis of een seniorenwoning in Rotterdam is: Fontein Ontruimingen heeft ook in Rotterdam jarenlange ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden en werkt samen met zorginstellingen, woningbouwcorporaties en directe nabestaanden. Ook regelen wij graag voor u een seniorenverhuizing. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en laat het huis ontruimen door Fontein.

Bedrijfspandontruiming of winkelontruiming in Rotterdam

Heeft u een pand of een winkel in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak, De Koopgoot of Witte de Withstraat of op het bedrijvenpark Rotterdam Noord-West? Wilt u uw bedrijfsverhuizing in goede banen leiden? En zoekt u een professioneel partner voor een bedrijfspandontruiming die zorgvuldig en efficiënt met uw inboedel omgaat? Ook dan kunt u in Rotterdam Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een winkelontruiming werken we discreet en snel, zodat uw verhuizing binnen no time wordt geregeld!

Neem met ons contact op

Wilt u een huis laten ontruimen in Rotterdam? Of meer weten over wat Fontein Ontruimingen voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen en bel naar 071-5804749. U kunt ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl voor meer informatie over onze diensten in Rotterdam.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven