Fontein Ontruimingen

Wij halen graag uw woning in Ridderkerk leeg.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Waarom het ontruimen van een woning beter uitbesteed kan worden

Wij worden vaak ingeroepen door mensen die de woningontruiming aanvankelijk zelf op wilden pakken. Een huis leegruimen, zo zwaar kan dat toch niet zijn? Helaas. Veel mensen komen er tijdens het ontruimen dan achter dat het niet zomaar ‘wat opruimen’ is. Laat daarom bijvoorbeeld de gehele boedelontruiming in Ridderkerk door de experts van Fontein Ontruimingen oppakken. Als u de woning echt volledig leeg wilt hebben, kies er dan voor om onze vakmensen het huis te laten leeghalen. Dat scheelt u in Ridderkerk een hoop werk en zorgen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Ridderkerk en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een huis ontruimen na overlijden doen wij ook!

Het is een van de emotionele klussen die gedaan moet worden na het heengaan van een dierbare: het huis leeghalen na overlijden. De vakmensen van Fontein Ontruimingen pakt de klus van de woningontruiming in Ridderkerk gelukkig graag voor u op. Het leeghalen van een woning, nadat de bewoner overleden is, kan bij nabestaanden veel emoties oproepen. Daarom pakken wij die klus in Ridderkerk graag van u over.

Een woning leegruimen van begin tot eind

Van het inpakken van de kleinste memorabilia tot de gehele woningontruiming: wij gaan erg secuur te werk. Als we de woning leeghalen houden wij respectvol rekening met uw wensen. Kies vandaag nog voor Fontein Ontruimingen en wij komen spoedig het huis leegruimen. Wij zorgen dat u zorgeloos een leeg, schoon en netjes huis overhoudt, nadat wij de woning ontruimen na het overlijden.

Wij zijn uw partner voor een woningontruiming in Ridderkerk.

Bent u in Ridderkerk op zoek naar sterke en secure vakmensen voor uw woningontruiming? Schakel dan Fontein Ontruimingen in. Pak de telefoon en bel naar 071-5804749. Een mailtje sturen kan ook naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij helpen u graag met uw woningontruiming in Ridderkerk.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven