Fontein Ontruimingen

Bespaar tijd en met een ontruiming in Nieuw-Vennep.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Leeghalen van uw woning.

Fontein Ontruimingen neemt ook in Nieuw Vennep uw klus uit handen. Wij zijn professionals op het gebied van woningontruiming en bieden ontzorging op maat. U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken voor een inventarisatie voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep. Middels deze inventarisatie brengen wij in kaart wat er allemaal moet gebeuren om uw huis leeg te halen. Tevens leveren wij het inpakmateriaal en andere benodigdheden voor de woningontruiming.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Nieuw Vennep en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Boedelontruiming

In het geval van een woning ontruimen na overlijden, komen er vaak bruikbare goederen tevoorschijn waar een nieuwe bestemming voor moet worden gezocht. Fontein Ontruimingen heeft ook in Nieuw Vennep een uitgebreid netwerk opgebouwd van goede doelen die de spullen een tweede leven kunnen geven. Denk daarbij aan de Kringloopwinkel, Leger des Heils of de Clini Clowns. De woningontruiming in Nieuw Vennep is bij ons in goede handen.

Huis leeghalen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden is voor veel nabestaanden een klus waar men zich liever niet mee bezighoudt. Fijn is dan dat u de woningontruiming aan Fontein over kunt laten. Wij bieden voor leeghalen van de woning een concept dat gericht is op ontzorging en een stukje steun in een vaak emotionele periode.

Hulp nodig?

Heeft u in Nieuw Vennep hulp nodig bij het leeghalen van een woning? Bent u zelf niet in staat om de woning te ontruimen? Geen probleem. Laat dit gerust aan Fontein Ontruimingen over. Wij bieden in elke situatie geschikte oplossingen. Voor een afspraak of vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep belt u: 071-5804749.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven