Fontein Ontruimingen

Woningontruiming in Leidschendam.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Uw huis laten ontruimen door Fontein

Wanneer u in Leidschendam contact met Fontein Ontruimingen opneemt, komen we langs in de desbetreffende woning om vast te stellen welke werkzaamheden nodig zijn om het huis in goede staat op te kunnen leveren. We maken een planning en stellen de datum vast waarop de woningontruiming moet worden uitgevoerd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en zullen er achteraf geen misverstanden ontstaan. Bij de woningontruiming kunnen wij er voor zorgen dat meubels en spullen herplaatst worden, geveild worden of naar de kringloop worden gebracht. Tevens zorgen wij voor de afvoer van afval naar stort- en werkplaatsen. Kortom: van A tot Z blijven wij betrokken.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Leidschendam en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Ontruiming na overlijden

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, is het zaak dat nabestaanden voor de oplevering van het huis van de overledene moeten zorgen. Vaak moet het huis bij de oplevering aan een aantal voorwaarden voldoen van de woningbouwvereniging of makelaar. Het huis moet ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Of dit nu een gewoon rijtjeshuis of een woning in een verzorgingstehuis in Leidschendam is: Fontein Ontruimingen heeft ook in Leidschendam jaren ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden en werkt samen met zorginstellingen, woningbouwcorporaties en directe nabestaanden. Ook regelen wij graag voor u een seniorenverhuizing.

Bedrijfspandontruiming in Leidschendam

Wilt u uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes laten regelen? En zoekt u een professioneel partner voor een bedrijfspandontruiming? Ook dan kunt u in Leidschendam Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Contact opnemen?

Wilt u een huis laten ontruimen in Leidschendam? Of meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen en bel naar 071-5804749. U kunt ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl voor meer informatie over onze diensten in Leidschendam.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven