Fontein Ontruimingen

Woningontruiming Katwijk.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Huis ontruimen van A tot Z.

Een woningontruiming is niet zomaar een klus. Het vergt veel tijd, energie en een strakke planning. Soms zijn er situaties waardoor men zelf niet in staat is om een woning te ontruimen. Een beetje opruimen lukt zelf wellicht nog wel, maar een geheel huis leegruimen is toch echt wat anders. Een huis leeghalen is een zware klus. En bovendien soms erg emotioneel. Als we een huis leeghalen na overlijden bijvoorbeeld, kijken wij niet op van enige emoties. Onze klantvriendelijke medewerkers weten daar dan ook uiterst respectvol mee om te gaan. Ook bij u in Katwijk.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Katwijk en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Een ontruiming na een overlijden in Katwijk.

Een woning ontruimen na overlijden is zoals gezegd vaak erg emotioneel. Het leeghalen van de woning in Katwijk kan veel verdriet oproepen. Onze vakmensen houden daarom goed rekening met uw situatie. Zij werken zorgvuldig tijdens de woningontruiming. Wij handelen met respect. Zowel wat uw emoties als de inboedel betreft. Nadat we de woning leeghalen, is het huis weer schoon en netjes. Kies daarom ook voor deze ontzorging en laat ons het huis leegruimen in Katwijk.

Winkelontruiming in Katwijk nodig?

Moet er een winkel, kantoor of magazijn ontruimd worden? Schakel ons in voor een bedrijfspandontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Moet uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd worden? Ook dan volbrengen wij die winkelontruiming volledig naar uw wensen. Zelfs het terugbrengen van een pand in oorspronkelijke staat nemen wij graag voor onze rekening. Laat ons weten wat er moet gebeuren, dan stemmen wij onze bedrijfspandontruiming daarop af. Na een winkelontruiming brengen wij zelf de resterende, onbruikbare goederen naar een afvalverwerkingsbedrijf. Heeft u interesse in een bedrijfspandontruiming? Laat ons weten wanneer wij langs mogen komen voor een winkelontruiming.

Voor uw woningontruiming in Katwijk.

Moet er een winkelontruiming of bedrijfspandontruiming in Katwijk plaatsvinden? Of heeft u ons nodig voor een woningontruiming of ontruiming na een overlijden? U schakelt Fontein Ontruimingen in via 071-5804749. U kunt ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl of door een bericht achter te laten op het contactformulier. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Een huis ontruimen in Katwijk gebeurt via ons snel, discreet en vakkundig.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven