Fontein Ontruimingen

Uw woning ontruimd in Bodegraven.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Een huis ontruimen? Laat het over aan de specialist

De ontruiming van de woning kunt u in tal van situaties met een gerust hart aan ons overlaten. Schakel ons in als u zelf geen tijd heeft voor de woningontruiming. Of als u, bijvoorbeeld na een overlijden, de emotionele belasting van een huis leeghalen te moeilijk vindt. In deze en andere situaties zorgen we ervoor dat u volledig tevreden zult zijn over het opgeleverde resultaat.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Bodegraven en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Huis leegruimen na overlijden

Een woningontruiming na een overlijden kan zwaar zijn. U heeft niet alleen te maken met de fysieke belasting van het weghalen van de spullen. U zult bij het leeghalen van de woning ook items tegenkomen die herinneringen met zich meedragen. Zeker als de overledenen dichtbij u stond kan dit moeilijk zijn. Door het inschakelen van een professional geeft u zichzelf dan rust en ruimte om met de situatie om te kunnen gaan. Fontein Ontruimingen zorgt ervoor dat het huis leegruimen na overlijden zorgvuldig, snel en eervol wordt uitgevoerd. In Bodegraven mochten wij al veel klanten hiermee helpen. Wilt u weten op welke manier wij bij u een woningontruiming aan kunnen pakken? Neem dan eens vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Waarom u kiest voor Fontein voor uw woningontruiming in Bodegraven

We noemen u graag een aantal redenen waarom u in Bodegraven en elders in Zuid-Holland juist voor Fontein Ontruimingen zou kunnen kiezen:

  • Vele jaren ervaring met woningontruimen en boedelontruiming
  • Vakkundig personeel dat van snel aanpakken weet
  • Beleefd en respectvol in elke situatie
  • Ook voor seniorenverhuizing uw specialist
  • Specialisten in het opruimen van verzamelingen en bij vervuiling
  • Wij zorgen voor een hogere verkoopwaarde van uw woning

Bij het laatste onderwerp zorgen we ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. Dat maakt natuurlijk een veel betere indruk dan wanneer er nog allerlei spullen rondslingeren.

Contactgegevens voor uw woningontruiming in Bodegraven

Wilt u in Bodegraven meer informatie over onze aanpak bij woningontruiming. Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen via telefoonnummer 071-5804749. We nemen graag de tijd voor uw vragen op het gebied van woningontruiming in Bodegraven en elders.

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven