Fontein Ontruimingen

Uw woning ontruimen in Bleiswijk.

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Uw huis leegruimen?

Het regelen en organiseren van een woningontruiming kost vaak tijd en energie. Er zijn ook situaties waarin mensen zelf niet in staat zijn om een huis leeg te halen. Denk bijvoorbeeld aan een woningontruiming na overlijden van een persoon. Voor de nabestaanden is het vaak prettig als zij zich niet druk hoeven te maken om de huisontruiming. Fontein Ontruimingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van boedelontruiming en woning leegruimen. Middels een kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen en brengen wij in kaart wat en hoeveel er uit de woning in Bleiswijk gehaald moet worden. Op basis van dit gesprek geven wij in een vrijblijvende offerte een prijsindicatie. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij op de afgesproken datum in Bleiswijk aan de slag met de woning leeghalen!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Bleiswijk en omstreken.

Wij ontruimen, verhuizen en ontzorgen vakkundig in verschillende regio’s. De meeste opdrachten voeren wij uit in de regio’s Zuid- en Noord-Holland, maar wij zijn beschikbaar in meer regio’s.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Huis leegruimen na overlijden

Zeker in het geval van het overlijden van een persoon is een woningontruiming een emotionele gebeurtenis. Fontein Ontruimingen houdt dan bij het leeghalen van de woning dan ook altijd rekening met de situatie van de klant. Onze ervaren en betrokken medewerkers snappen als geen ander dat u een moeilijke periode doormaakt en zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw situatie. Woont u in Bleiswijk en wilt u weten wat wij in het geval van overlijden kunnen betekenen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van onze woningontruiming in Bleiswijk.

De voordelen van Fontein’s woningontruiming

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een woningontruiming in Bleiswijk door Fontein Ontruimingen? Dit zetten wij graag voor u in een overzicht:

  • U hoeft zelf niets te regelen
  • Boedelontruiming? Wij zoeken een nieuwe bestemming voor uw spullen
  • Ook voor schoonmaak en reparaties
  • Huis ontruimen na overlijden: wij zorgen voor een bezemschone woning
  • Het leeghalen van de woning gebeurd snel en discreet
  • Scherpe tarieven en vrijblijvende offertes
  • U wordt volledig ontzorgd
  • Wij werken door heel Nederland; ook in Bleiswijk

Ervaar het gemak zelf van onze woningontruiming

Boedelontruiming, huis ontruimen, bedrijfsontruimingen: Fontein Ontruimingen staat tot uw dienst! Wilt u zelf het gemak van onze diensten ervaren? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar: 071-5804749 en laat uw woningontruiming in Bleiswijk over aan Fontein!

Verhuiswagen uitruimen

Klantverhalen.

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven