Fontein Ontruimingen

Woning laten leegruimen in Amsterdam

schoonmaak en ontruiming

Bel gerust even

Stuur een appje

Mail ons

Seniorenverhuizing in Amsterdam

In Amsterdam zijn verschillende zorg- en aanleunwoningen voor ouderen. Zo zijn diverse seniorenwoningen te vinden door heel de stad bijvoorbeeld in Amsterdam-Noord in De Slufter of in Amsterdam Oost in de Tesla-toren. Deze senioren hebben mogelijk tientallen jaren op hetzelfde adres gewoond en geleefd. Toch komt het moment van verhuizen naar een locatie met meer voorzieningen. Of is het noodzakelijk om te verhuizen naar een verpleeghuis zoals De Makroon, De Rietvinck of verpleeghuis Vreugdehof. In veel gevallen is de nieuwe woning kleiner, waardoor de seniorenverhuizing niet veel om het lijf heeft. Fontein assisteert graag bij het verhuizen van een deel van de inboedel binnen Amsterdam of daarbuiten.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met onze jarenlange vakkennis.

Fontein verplaatst graag in Amsterdam en omstreken.

Wij zijn de specialist in de regio. Fontein is op slechts 30 minuten afstand gevestigd en is daarmee een aanspreekpunt in de buurt.

Wilt u ons inschakelen maar weet u niet of wij in uw regio actief zijn? Neem dan gerust even contact met ons op!

Kaart van Nederland

Woningontruiming in Alphen aan den Rijn

1 of 15

Woningontruiming in Bergschenhoek

2 of 15

Woningontruiming in Berkel en Rodenrijs

3 of 15

Woningontruiming in Bleiswijk

4 of 15

Woningontruiming in Bodegraven

5 of 15

Woningontruiming in Den Haag

6 of 15

Woningontruiming in Dordrecht

7 of 15

Woningontruiming in Haarlem

8 of 15

Woningontruiming in Hoek van Holland

9 of 15

Woningontruiming in Katwijk

10 of 15

Woningontruiming in Leiden

11 of 15

Woningontruiming in Leiden

12 of 15

Woningontruiming in Naaldwijk

13 of 15

Woningontruiming in Nieuw Vennep

14 of 15

Woningontruiming in Rotterdam

15 of 15
Verhuiswagen uitruimen

Vakkundig & respectvol

Een ontruiming na een overlijden pakken wij uiterst vakkundig en respectvol aan. Wij adviseren u dan ook aan deze woningontruiming uit te besteden aan de vakmensen van Fontein Ontruimingen. Zo horen wij eerst graag van u wat er moet gebeuren met de inboedel. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan discreet en respectvol te werk. Schakel ons in voor een ontruiming na een overlijden in Amsterdam en wij komen het huis secuur ontruimen.

Huurhuis ontruimen in Amsterdam?

Bij een huurhuis ontruiming gaat het vaak om een complete bezemschone oplevering. Wanneer de woning in Amsterdam in de verkoop gaat na overlijden of verhuizen, heeft u met Fontein een specialist in de arm.
Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie in de regio Amsterdam, worden alle werkzaamheden door ons in een vrijblijvende offerte opgenomen. Met als doel de woning probleemloos aan de woningcorporatie of nieuwe eigenaar opleveren.

Voor uw ontruiming in Amsterdam.

Heeft u ons nodig om uw koopwoning leeg te halen, een winkel te ontruimen of tijdens een bedrijfspandontruiming in Amsterdam? Dan kunt u contact opnemen met Fontein Ontruimingen via 071-5804749info@fontein-ontruimingen.nl of door een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Een huis ontruimen in Amsterdam gebeurt via ons snel, discreet en vakkundig.

Verhuiswagen uitruimen

Veelgestelde vragen

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar boven