Fontein Ontruimingen

Uw persoonlijk betrokken en ervaren specialist bij de opslag en opkoop van
.

Soms blijven na een ontruiming en / of verhuizing spullen over, of wilt u hier simpelweg afstand van doen. Fontein biedt de mogelijkheid om spullen (landurig) op te slaan, of spullen van waarde op te kopen. Als u bijvoorbeeld kleiner gaat wonen, verandert van interieur, of verhuist naar het buitenland.

Kunnen wij u helpen?


Bel gerust even


Stuur een appje


E-mailen kan ook

Bel gerust even


071-580 47 49

Stuur een appje


Via WhatsApp

Mail ons


Via e-mail

Fontein geeft de ruimte.

Fontein beschikt over genoeg ruimte om uw complete of gedeeltelijke inboedel en overtollige spullen veilig op te slaan, tegen een schappelijke maandelijkse vergoeding. Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op!

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Fontein staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Van afvalverwerking tot spullen een mooi tweede leven geven.

Vakkundig, zorgvuldig en professioneel

Met de jarenlange ervaring van Fontein hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw spullen, vervoer en oplevering.

Integer en transparant

Met Fontein weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zonder verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Klantgericht en flexibel

De werkzaamheden worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarbij blijven wij altijd met u meedenken en staan u bij met jarenlange vakkennis.

Fontein koopt op.

Fontein biedt de mogelijkheid om (gedeeltelijke) inboedels en spullen van waarde op te kopen. Wij beschikken over alle expertise, alsmede kennis van de markt, om spullen op juiste waarde te kunnen schatten waarna wij u een passende prijs kunnen bieden. Dit kunnen wij vervolgens verrekenen met het totaalbedrag van een offerte. En heeft u er al eens aan gedacht om een inboedel al dan niet gedeeltelijk te schenken aan een goed doel? Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op.

* Tip: heeft u toevallig mooie spullen staan die u wenst te verkopen? Stuur ons dan een foto hiervan via Whatsapp. Gemak dient de mens!

Fontein heeft de ruimte.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u gewoon meer informatie? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar!


Stuur ons een bericht

Klantverhalen.

Ontruiming huurwoning gedaan na overlijden van vader. Zeer bekwaam en met respect voor ouwe spulletje van Pa ontruimt.
Nette medewerkers, TOP mannen en dame!!

Hoenstokmaart 2020

Ik ben alle mensen van Fontein zeer dankbaar voor de zorgvuldige, daadkrachtige, maar vooral ook integere manier waarop zij de spullen van mijn moeder hebben verhuisd naar een zorginstelling en later haar huis hebben ontruimd.
Jolanda van Dalendecember 2019

Fontein heeft voor ons de ontruiming en oplevering van een huurwoning geheel geregeld. Heldere offerte, duidelijke afspraken, goede communicatie, perfecte uitvoering en zeer betrouwbaar. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Ronald van der Helmdecember 2019

Erg goed en vriendelijk bedrijf. Ze ondersteunen waar nodig en werken efficient. Dit gaat niet ten koste van de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen voor iedere verhuizing en ontruiming, maar in het bijzonder voor ouderen.
Karinseptember 2019

1000% tevreden over Jona Fontein en zijn team. Zijn vriendelijk, integer en komen hun afspraken na. Goede en duidelijke communicatie. Het huis en de tuin van mijn ouders zijn keurig ontruimd en achtergelaten. Ik kan ze bij iedereen aanraden!
Maya de Beerjanuari 2020

Mijn oude woning in Huizen door deze kundige heren laten leeghalen. Alles verhuisd naar mijn nieuwe woning in Voorburg en nu met een glimlach op de bank. Buiten de uiterst professionele hulp die ik kreeg was het een heerlijk gezellige dag en verliep alles alsof het een normale doordeweekse dag was! Dank heren dank dikke kus Gryt.
Grytsje LodewijksFebruari 2020

Veelgestelde vragen

Wat kost een ontruiming?

Bij een ontruiming komt veel kijken. Daarom is eigenlijk niet mogelijk om u nu al te kunnen vertellen hoeveel uw ontruiming gaat kosten. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de oppervlakte, de hoeveelheid spullen, de reisafstand en de hoeveelheid af te voeren afval. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende bezichtiging, kunnen wij u daarna exact vertellen wat de precieze kosten zijn. Zonder verrassingen achteraf.

Wat doen jullie met de spullen?

Met uw spullen zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen wij waardevolle spullen opkopen, of opslaan. Ook kunnen wij spullen een mooi tweede leven geven via Kringloopwinkels. Wij vernemen graag wat úw wensen zijn hierin!

Verwijderen jullie ook vloerbedekking?

Ja, wij verwijderen ook alle denkbare soorten vloerbedekking en trapbekleding.

Voeren jullie ook afval af?

Jazeker! Wij voeren afval gescheiden af en laten dit door een gespecialiseerd bedrijf duurzaam verwerken.

Kopen jullie ook spullen in?

In sommige gevallen is dat inderdaad mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Kunnen jullie ook spullen vervoeren?

Ja, wij beschikken over alle middelen om inboedels heelhuids tussen locaties te vervoeren. Voor ons vakkundige team is geen kast te zwaar en geen glaasje te breekbaar.

Kunnen jullie ook spullen opslaan?

Ja, wij hebben de ruimte om complete inboedels voor onbepaalde tijd, uiteraard tegen een maandelijkse vergoeding, veilig op te slaan. Informeer naar de mogelijkheden!

Hoe lang duurt het voor jullie tot uitvoering over kunnen gaan?

In principe kunnen wij bij spoedopdrachten binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dit is echter afhankelijk van onze agenda, alsmede van de hoeveelheid werkzaamheden en de complexiteit van de opdracht.

Halen jullie ook spullen gratis op?

In principe zijn aan onze diensten altijd kosten verbonden. Laat u echter spullen ophalen die van hogere waarde zijn, nemen we gratis ophalen uiteraard in overweging. Informeer naar de mogelijkheden of stuur direct een foto naar ons via Whatsapp.

Scroll naar top